shapka_top.jpg

МОДНІ ЧОЛОВІЧІ ШУБИ 2017

Модні тенденції зими 2017 передбачають велику кількість хутряних виробів в чоловічому гардеробі. Популярними в цьому сезоні стали чоловічі шуби, пальта і куртки з натурального та штучного хутра.

Студія-ательє хутра «Панські Примхи» виготовляє не лише жіночий, але дитячий та чоловічий хутряний одяг. Тому, наші майстри залюбки зможуть пошити чоловічу шубу будь-якого фасону та розміру з натурального хутра на ваш смак.

Існує багато ательє з пошиття шуби в Києві, а ще більше в Києві ательє з пошиття пальто, а в нашому ательє хутра, можна не лише пошити, а пошити якісно і з якісного хутра, яке ви легко маєте можливість обрати та замовити прямо в ательє. В нашому хутряному ательє зразки багатьох видів хутра представлені на вітрині, зокрема: хутро норки, хутро лами, хутро лисиці (чорнобурка, руда лисиця, біла лисиця, gold fox), хутро бобра, козяче хутро, а також каракуль, песець, як, єнот і хутро куниці. Звертаємо вашу увагу, що наша спеціалізація, пошиття хутра та пошиття хутряних виробів будь-якої складності.

Тому, якщо ви хочете утеплитися обновкою, вашу колекцію поповнить ексклюзивна річ зимового гардеробу – чоловіча шуба. Враховуючи те, що в цьому сезоні стає модним чоловічий хутряний одяг, то ви будете дуже стильно і дорого виглядати, замовивши хутряне пальто, шубу чи куртку з натурального хутра. А щоб повністю довершити свій образ в холодну пору року, наші майстри можуть пошити хутряну шапку до вашої шуби.

Бути в тренді – означає замовити індивідуальне пошиття, ексклюзивне пошиття у досвідчених майстрів у столиці моди України місті Київ.
Наша адреса: вул. Івана Франка, 7.