shapka_top.jpg

ПОШИТИ ЧОЛОВІЧИЙ КОСТЮМ В КИЄВІ


Пошиття чоловічого одягу має певну специфіку, тим паче, коли мова йде про костюм. Чоловічий костюм зазвичай складається з піджака і штанів або, якщо це костюм-трійка, то штани і піджак доповнюються ще й жилеткою.

Придбати чоловічий костюм можна де завгодно, але в такому разі дуже важко задовільнити всі свої смаки. Перевагою індивідуального пошиття чоловічого костюму є те, що майстер допоможе підібрати фасон, колір і змоделює костюм вашого ідеального розміру. Тобто, в нашому ательє ви маєте можливість пошити костюм, який максимально підійде саме вам по всіх параметрах.

Майстри нашої студії-ательє можуть не лише пошити костюм в центрі Києва. До ваших послуг також ремонт чоловічого костюму чи окремих його частин: ремонт штанів, ремонт піджака або ж ремонт жилетки. Можемо також перешити чоловічий костюм на інший розмір або змінити фасон костюму.

Але якщо вас цікавить новий модний чоловічий костюм, тоді потрібно визначитись з фасоном, обрати тканину і замовити індивідуальне пошиття в ательє «Панські Примхи».

Які є види чоловічих костюмів? Існує певний ряд моделей:

  • англійський чоловічий костюм;
  • німецький чоловічий костюм;
  • американський чоловічий костюм;
  • італійський чоловічий костюм;
  • французький чоловічий костюм;
  • європейський чоловічий костюм.

Наступний етап після визначення потрібної вам моделі чоловічого костюму – це вибір тканини. Якщо вас менш за все цікавить простий матеріал, який можна знайти в будь-якому магазині тканин, тоді можемо запропонувати супроводження на один із закритих складів, де ви побачите великий вибір тканин світових брендів.

З фасоном визначились, тканина обрана, залишається тільки замовити пошиття. Щоб ознайомитись з якістю наших робіт, просимо завітати в студію-ательє в центрі Києва. На вітрині готового одягу нашої студії представлений зразок чоловічого шкіряного піджака. Якщо вам підійде модель та фасон – піджак доступний для продажу. Вартість чоловічого шкіряного піджака вказана в розділі нашого сайту «Бутік готового чоловічого одягу».