shapka_top.jpg

Як вивести свіжу пляму від кави зі шкіри

Чим вивести свіжу пляму від кави в домашніх умовах зі шкіри?

Якщо у вас плями від кави на шкіряному одязі! Що робити?

Існує два методи виведення плям від кави зі шкіри:

  1. Чищення плям від кави засобом для миття посуду.
  2. Чищення плям від кави оцтом.

Якщо вам потрібно вивести свіжі плями від кави зі шкіряного одягу, то для цього будь-який з вказаних методів буде максимально ефективним.

Перший метод.

Змішуємо теплу воду з м’яким (без добавок) засобом для миття посуду. Спочатку витираємо пляму від кави сухим шматком тканини. Потім змочуємо губку в отриманому розчині і м’якими рухами протираємо забруднену шкіру. Після цього витираємо мильний розчин м’яким сухим рушником, а для відновлення природного кольору шкіри, наносимо спеціальний кондиціонер.

Другий метод.

Витираємо кавову пляму сухим шматком тканини, а потім, змочивши в теплій воді інший шматок тканини, знову протираємо пляму. Після цього наносимо кілька крапель оцту на брудну шкіру і накриваємо вологою тканиною. Через 20-30 хвилин акуратно витираємо пляму вологою тканиною. Протираємо поверхню шкіри сухим рушником і завершуємо процедуру нанесенням спеціального кондиціонера, щоб відновити природний колір шкіри.

Але пам’ятайте, кожна шкіра має свої особливості обробки і фарбування, тому при застосуванні будь-якого з методів існує ризик пошкодження шкіри, втрати кольору, тощо. Саме тому виведення плям або чистку та догляд за речами і взуттям краще доручати професійним організаціям, які на цьому спеціалізуються.

Наша студія-ательє готова вам в цьому допомогти.
Звертайтесь за адресою: вул. Івана Франка, 7.