shapka_top.jpg

ПОШИТТЯ ЖІНОЧОГО ПАЛЬТО

ПОШИТТЯ ЖІНОЧОГО ПАЛЬТОДе пошити жіноче пальто (Київ)? Як обрати тканину для пошиття пальто? Де купити пальтову тканину? Всі ці питання можна вирішити в нашому ательє, що в центрі Києва.

Вітрина студії-ательє представлена зразками готових виробів, більшість з яких – це колекція жіночих пальт. Тому, перш ніж замовити індивідуальне пошиття жіночого пальто, ви маєте можливість ознайомитися з роботами наших майстрів, приміряти вироби, які сподобались і навіть купити жіноче пальто, якщо воно вам підійде за розміром. Або навіть, якщо розмір пальто, яке вам дуже сподобалось, буде не ваш, то ми можемо перешити його під вашу фігуру.

Майстри нашого ательє можуть пошити зимове пальто, а також і весняно-осіннє пальто (демісезонне пальто). Вартість пошиття пальто залежить від фасону, розміру, а також матеріалу, з якого воно буде виготовлятися. По суті, пошити пальто дешево в Києві неможливо, але якщо обрати звичайні пальтові тканини, то вартість роботи буде значно дешевшою, ніж робота з дорогими брендовими тканинами. Також, щодо пошиття демісезонного пальто, ціна буде нижчою, на відміну від вартості пошиття зимового пальто. Якщо у вас ще немає матеріалу для виготовлення пальто або ви не знаєте де купити якісну тканину, у вас є можливість замовити індивідуальне пошиття з нашого матеріалу. А любителям високоякісних брендових тканин забезпечимо супроводження та консультацію при виборі матеріалу на складі тканин світових брендів.

Звертаємо увагу, що крім пошиття жіночого пальто, ви може скористатися й такими послугами як ремонт пальто в ательє та чистка пальто від ковтунців. Оскільки бувають моменти, що вже неможливо носити своє улюблене дороге пальто, бо воно потребує ремонту або просто кошлатиться. Тому, такі послуги ательє вигідні для тих, кому не хочеться розлучатися з улюбленим верхнім одягом.

Бажаючим пошити якісно жіноче пальто в Києві, забезпечимо професійне виготовлення замовленої речі з будь-яких видів тканин. Робота з дорогими натуральними матеріалами вимагає копіткої праці та високої відповідальності. Але завдяки нашим досвідченим майстрам, про якість можете не хвилюватися, навіть при пошитті пальто з найдорожчих тканин. Одну з таких робіт ви бачите на фото. Це пальто з натурального кашеміру на натуральній шовковій підкладці. Можемо пошити за індивідуальним замовленням будь-яку іншу модель пальто на ваш смак з такого ж матеріалу.