shapka_top.jpg

ДЕМІСЕЗОННЕ ПАЛЬТО ВІД АТЕЛЬЄ

Скоро весна? Пора задуматись над зміною зимового верхнього одягу на демісезонний верхній одяг. Але діставши з шафи ваше весняно-осіннє пальто, виявились причини оновити свій гардероб новим.

Старе пальто зносилося і втратило зовнішній вигляд? Це лише одна з причин, яка змушує задуматись про нове демісезонне пальто. В цьому випадку у вас є альтернатива: купити нове пальто, пошити пальто за індивідуальним замовленням або ж замовити послуги по ремонту пальто в ательє.

Але, мабуть, найпоширенішим поштовхом купити чи пошити пальто є те, що старе пальто вам більше не подобається або просто вийшло з моди. Виникає питання, де пошити модне пальто? Майстри нашої студії-ательє можуть пошити чоловіче весняне пальто, жіноче весняне пальто або навіть дитяче пальто. Крім того, вітрина ательє представлена зразками моделей жіночого демісезонного пальто. Бажаючим якнайшвидше оновити свій гардероб новим, модним, весняним верхнім одягом, пропонуємо обрати готове демісезонне пальто в нашій студії. Але якщо розмір пальто, яке сподобалось, вам не підходить, можемо підігнати його саме під вашу фігуру.

Розглянемо модні тенденції сезону весна 2017, щоб ви могли замовити пошиття найбажанішої моделі демісезонного пальто. Сьогодні до нас завітала мода 70-х, тому колекція пальт 2017 представлена такими тенденціями моделей:
  • Оверсайз – фасон пальто об’ємного крою, що створює безформний силует. Новинка весни 2017 – моделі оверсайз нижче колін.
  • Двобортні пальта представлені в цьому сезоні облягаючим силуетом або прямим кроєм.
  • Шкіряні моделі з поясами у стилі Military.
  • Плащі-накидки – так звані кейпи.
  • Видовжені пальта – моделі пальт, довжиною нижче колін. В тренді як однотонні моделі, так і пальта з аплікаціями.
  • Клітинка. Дизайнери пропонують монохромні, двоколірні, однотонні та багатоколірні, але трендовими вважаються чорно-білі і червоно-рожеві поєднання клітинки в пальто.
  • Мінімалізм – стиль, що представляє однотонні моделі, у яких відсутні будь-які аксесуари.
Ми змоделюємо для вас новинку сезону на ваш смак за індивідуальним замовленням. Ваше майбутнє демісезонне пальто – це тренд сезону весна 2017 від бренду «Панські Примхи».