shapka_top.jpg

ЯК ВІДРІЗНИТИ ЯКІСНЕ ХУТРО ВІД НЕЯКІСНОГО

         Вибір хутра – це перший етап при замовленні індивідуального пошиття хутряних шапок, хутряних пальто, шуб чи хутряних жилеток. Тому, слід з ретельністю підходити до такої делікатної справи, вміти відрізнити якісне хутро від неякісного, щоб продуктивним був подальший процес.

      Існують певні ознаки, за якими визначається якість хутра: густота, блиск, м’якість, висота волосяного покриву і навіть запах. Перед тим як купити хутро, дуже важливо перевірити чи воно не линяє, для цього слід провести по ньому носовою хустинкою. Адже якісне хутро, в тому числі і фарбоване, ні в якому разі не повинно линяти. Якщо хутро видає різкий хімічний запах – це ознака неякісної вичинки.

Розглянемо детальніше як вибрати якісне хутро на прикладі норки. Хутро норки повинно бути густим і шовковистим, ворс має бути однаковим за розміром та наділеним еластичністю і пружністю. Якщо хутро норки погладити рукою «проти шерсті», то воно повинно самостійно повернутися у вихідне положення. І як результат – норкова шуба з якісного хутра буде м’якою і блискучою.

В студії індивідуального дизайну одягу «Панські Примхи» можна не лише пошити шубу, а й вибрати або замовити хутро різних тварин. На вітрині нашого хутряного ательє представлені такі види: хутро норки, хутро чорнобурки, хутро песця, хутро стриженого бобра, а також каракуль, куниця, лисиця, єнот, як, лама та козяче хутро.

А ательє «Панські Примхи» працюють професіонали, які вміють відрізнити якісне хутро від неякісного. Тому, якщо ви не хочете витрачати свій час на пошук і придбання хутра, можете не хвилюватися. В нашому ательє не просто якісне, а найякісніше хутро.

Якщо ви хочете пошити шубу з якісного натурального хутра в Києві, потрібно завітати за адресою в центрі міста: вул. Івана Франка, 7.