shapka_top.jpg

Реставрація шуб в Києві

Реставрація шуб в КиєвіПорвалася шуба? Зносилося хутро? Зламались застібки в хутряному виробі? Де можна в Києві відреставрувати шубу?

Вироби з хутра – це, так би мовити, елітний верхній одяг, оскільки хутро є досить дорогим матеріалом. Тому, коли порвалася нова шуба або навіть коли вона з часом просто зносилася, вам необхідна реставрація шуби. Ремонт шуби в Києві можна зробити в самому центрі в Студії індивідуального дизайну одягу «Панські Примхи».

Іноді буває складний випадок з хутряним виробом, коли, здавалася б, його вже неможливо відреставрувати. В такій ситуації більшість ательє не готові братися за ремонт хутра. Тому єдиним для вас виходом залишається пошиття нової шуби. Але майстри нашої студії-ательє готові запропонувати альтернативу. Ми готові з задоволенням як пошити шубу, так і виконати ремонт старої шуби. Адже хутряне ательє «Панські Примхи» надає найрізноманітніші послуги з пошиття та ремонту хутряних виробів. Наші майстри завжди готові взятися за складний ремонт шуби. Крім того, якщо це необхідно, можемо додатково надати таку послугу, як хімчистка шуби чи інших хутряних виробів.

Отже, якщо у вас складна ситуація з вашим хутряним виробом і всі ательє відмовились братися за ремонт вашої шуби, тоді завітайте до нас за адресою: вул. Івана Франка, 7. І ми обов’язково надамо вашій шубці шанс оновитися.