shapka_top.jpg

                             Куртка з пітона

    Індивідуальне пошиття шкіряного одягу – це один з основних напрямів нашого багатопрофільного ательє. Майстер по виготовленні одягу зі шкіри та хутра може пошити вироби зі шкіри найрізноманітніших видів, наприклад: шкіряна куртка, шкіряний плащ, шкіряні штани, спідниця зі шкіри, шкіряна сукня або ж шорти зі шкіри чи шкіряний жилет.

     Пошити шкіряну куртку в Києві можна і в звичайному ательє, що спеціалізується на шкіряних виробах. Але важко знайти ательє, де б взялися за пошиття одягу з ексклюзивних видів шкіри. Тому, якщо ви бажаєте пошити куртку з пітона, слід завітати в ательє шкіри і хутра «Панські Примхи». У нас можна замовити шкіру пітона натурального кольору або фарбованого, а також шкіру варана, кобри, водяних змій. Зразки цих ексклюзивних видів шкіри представлені на нашій вітрині.

     Ви вже визначилися з кольором та фасоном майбутньої куртки з пітона? Тоді, завітайте в нашу студію-ательє і майстри підберуть для вас всі необхідні матеріали: шкіра пітона, тканина для підкладки, фурнітура (блискавка, кнопки, ґудзики). Якщо ж ви все ще в роздумах щодо майбутньої моделі, можете сміливо звертатись за допомогою до наших майстрів, які  допоможуть підібрати колір та фасон куртки з пітона під ваш образ. Після цього ви маєте можливість зробити замовлення шкіри пітона. Про все інше потурбуються майстри студії індивідуального дизайну одягу «Панські Примхи», які знають, як пошити якісно куртку з пітона.