shapka_top.jpg

ЖІНОЧІ ШТАНИ

    Штани в гардеробі жінки. А яка саме роль штанів в жіночому гардеробі? Вже багато років штани є невід’ємною частиною тендітної, стильної, сучасної жінки. А мода 2017 представляє чималу кількість моделей жіночих штанів.

     В цьому році є унікальна можливість обрати один або декілька зі щонайменше семи трендів і пошити штани на ваш смак. Отже, щоб виглядати в стилі моди 2017 року, можна пошити в ательє трендові моделі жіночих штанів: завищена талія, штани-оверсайз, кюлоти, шкіряні штани, скінні, кльош, довжина 7/8.

Будь-який з перелічених трендів можна виготовити (пошити на замовлення) в нашій студії індивідуального дизайну одягу, а також, за бажанням, можна пошити іншу модель згідно ваших уподобань. Щоб обрати найбільш бажаний фасон штанів, пропонуємо більш детально розглянути найпопулярніші тренди 2017.

Жіночі штани фасону із завищеною талією підкреслюють стрункий і ефектний жіночий силует.

Штани-оверсайз – широкі штани з високою посадкою на талії. Цей тренд прийшов до нас з 20-х років.

Штани-кльош – теж не новинка. Такий тренд 2017 року походить з 70-х років. Але сучасний вигляд цих жіночих штанів дещо відмінний: якщо раніше розширення починалося від коліна, то зараз дизайнери пропонують кльош від стегна.

Довжина штанів 7/8 залишається трендом і в 2017 році. Крім того, така довжина популярна майже у всіх видах штанів. Наприклад, сопілочки, скінні, класичні штани, ретро-моделі і навіть спортивні штани мають трендову довжину 7/8.

Скінні – обтягуючі жіночі штани, які ідеально підкреслюють стрункі ніжки. Ще однією важливою перевагою скінні є те, що з ними можна створити кардинально різні образи. Якщо ви збираєтесь в офіс, до штанів скінні підійде класична сорочка і піджак. На прогулянку під скінні можна вдягнути довгу туніку або коротку джинсову жилетку.

Одними з найактуальніших жіночих штанів 2017 стали шкіряні штани, які вже багато років не втрачають своєї популярності. Але на відміну від попередніх років, коли трендом були максимально звужені жіночі шкіряні штани, цьогоріч дизайнери пропонують більш класичний фасон. Жіночий стиль 2017 представляє шкіряні штани як повсякденний і навіть діловий вид одягу.

Штани кюлоти – це так званий гібрид штанів і спідниці. Історія виникнення цих штанів пов’язана зі знаменитим ім’ям і сягає далеких 30-х, коли 1931 році іспанська тенісистка Лілі де Альварес вийшла на турнірний матч в штанах, які ми зараз називаємо кюлоти.

Отже, вибір моделі - за вами, а наше завдання – якісно пошити. Але для того, щоб розпочати індивідуальне пошиття, потрібен матеріал. Де ж купити тканину для пошиття штанів? Ви можете обрати тканину в магазині самі і прийти в ательє з готовим матеріалом. Але якщо для вас має значення не просто якісне пошиття, але ви хочете якісно пошити річ з якісної тканини, то ми можемо вам у цьому допомогти. Як відомо, найкращі види дорогих і якісних видів тканин можна знайти лише на клубних складах закритого типу, з якими співпрацюють дизайнери. За вашим бажанням, можемо забезпечити супроводження на склад елітних тканин, щоб ви могли обрати і купити якісну тканину різних світових брендів.

Чекаємо на вас в ательє «Панські Примхи», що розташоване в центрі Києва.