shapka_top.jpg

Пошити шубу

Напевно ще не народилася така дівчина, яка не хотіла б пошити шубу за індивідуальним замовленням. Цей хутряний верхній одяг є мрією для багатьох. Він має солідний, дорогий і презентабельний зовнішній вигляд, за рахунок якого можна прикрасити будь-яку людину. Він є як жіночих моделей, так і чоловічих.

Пошити шубуКрім своєї неповторної привабливості він володіє і багатьма іншими цінними характеристиками.

Хто не любить мерзнути і погано переносить сильні холоди, тому точно потрібна шуба. Пошити її Ви зможете в нашій професійній студії-ательє. Вже згаданий верхній одяг є одним з кращих способів захисту організму від переохолодження. У ньому Ви будете відчувати себе тепло і комфортно навіть під час сильних морозів. Він довгий час зберігає тепло і не пропускає через себе холод.

Шуби пошити можна з будь-якого натурального або штучного хутра, який може бути звернений усередину, назовні або в обидві сторони. Від цього буде залежати зовнішній вигляд виробів і переваги їх використання.

Якщо Ви давно мрієте пошити шубу, тоді прийшов час це зробити. Наша професійна студія-ательє пропонує Вам свої послуги. Ми виконуємо свої замовлення на вищому рівні, з використанням високоякісного матеріалу і в строго домовлений термін.

Шубу пошити можна з хутра різних тварин, найбільшою популярністю користується норка, соболь, лисиця, каракуль і мутон. Її носили ще наші предки і до сьогоднішнього дня вона не втратила своєї цінності.

Пошити шуби ми зможемо з будь-якого хутра і будь-якого дизайну. Поділіться з нами своїми побажаннями і ми їх обов'язково врахуємо під час пошиття.