shapka_top.jpg

ПОШИТИ МОДНИЙ ПЛАЩ В КИЄВІ

    З настанням весни ми відкладаємо свій зимовий гардероб і переходимо на весняний одяг. Але оскільки весна – це ще не зовсім тепла пора року, особливо початок сезону, то перш за все слід подбати про верхній одяг. Настав час звільнитися від важкого зимового верхнього одягу і перейти на більш легкий верхній одяг: весняне пальто, демісезонна куртка, хутряна жилетка і звичайно плащ.

   Провідна роль в колекціях верхнього одягу весна-літо 2017 віддана саме плащам. До того ж, дизайнери пропонують найрізноманітніші стилі плащів. В тренді різні варіанти кольорів, фасонів, обробок і тканин для пошиття плащів.

Майстри нашого ательє можуть не лише пошити плащ, але й допомогти з вибором тканини, з якої буде виготовлено цю невід’ємну частину вашого весняного гардеробу – тренд сезону 2017.

Провідну позицію модної колекції плащів посідає класичний варіант, для якого характерними ознаками є вільний крій, легке розширення донизу, трикутний виріз, відкидний комір, пояс, накладні або прорізні кишені і складний декор.

Друге місце за популярністю після класичних плащів в сезоні весна 2017 займає фасон оверсайз. Цей вид вільного крою, що не обмежує рухів, притаманний різним видам одягу, ось він зачепив і плащі. Деякі дизайнери представили різновид цього просторого фасону – оверсайз з асиметрією.

Також до популярних в цьому році плащів відносяться такі фасони:

  • двобортна модель з двома рядами гудзиків;
  • тренч – фасон прямого крою, що є комбінацією двох моделей: класичних і двобортних плащів;
  • моделі без гудзиків;
  • плащі з короткими рукавами.

До традиційних матеріалів для пошиття плащів (болонья, комбінація з синтетичних тканин), в даному сезоні слід віднести й лаковану шкіру, натуральну або навіть штучну. Адже саме плащі з лакованої шкіри набувають широкої популярності в сезоні весна 2017.

У вас є унікальна можливість пошити якісно модний плащ в елітному ательє, що в центрі Києва. Чекаємо на Вас за адресою: вул. Івана Франка, 7.