shapka_top.jpg

ПОШИТИ ДЕМІСЕЗОННУ КУРТКУ

    Куртка є одним з найпоширеніших предметів демісезонного верхнього одягу. Саме тому дизайнери представили величезну колекцію трендових весняних і осінніх курток.
     Якщо ви вирішили оновити свій гардероб хітом сезону, можете купити модну весняну куртку, але не завжди вдається підібрати річ ідеального розміру. Тоді, найкращою альтернативою стануть послуги ательє, де можна замовити виготовлення куртки будь-якого фасону, кольору та розміру. Наші майстри можуть пошити жіночу куртку, чоловічу куртку і дитячу курточку. Тканину та фурнітуру також можна замовити в ательє, або приходьте до нас зі своїми матеріалами і тоді будете платити лише за пошиття.

Але,
в тому випадку, якщо вам терміново необхідна демісезонна куртка, ви можете обрати її на вітрині нашого ательє.
І навіть, якщо ви не знайдете потрібного вам розміру, наші майстри можуть перешити куртку під вашу фігуру.
Це займе набагато менше часу, ніж виготовлення куртки від початку до кінця, куди входить і підбір матеріалів.




Та коли ви не обмежені в часі, пропонуємо замовити індивідуальне пошиття демісезонної куртки в центрі Києва. І тоді ви отримаєте ту річ, яка ідеально відповідатиме вашим уподобанням.

Слід зазначити, що наше ательє займається не лише пошиттям курток, до ваших послуг:
  • ремонт куртки,
  • перекрій куртки,
  • і навіть фарбування шкіряної куртки.
Модні тенденції весняних курток 2017 представляють ряд таких трендів: замшеві куртки, оверсайз, куртки без рукавів, шкіряні куртки з кольоровою вишивкою, міні куртки, стьобані і дуті куртки, вітровки, парки, куртки з хутряною обробкою, куртки з деніму, бомбери, анімалістичні принти, гудзиковий декор, куртка-жакет, куртка-авіатор.

Обирайте стиль на свій смак і отримуйте модну весняну куртку від бренду «Панські Примхи».