shapka_top.jpg

Пошиття костюму на замовлення (Київ)

    Костюм – це доволі таки обширне поняття. Адже бувають чоловічі костюми, жіночі костюми, а також дитячі костюми. Всі вони в свою чергу можуть поділятися на різні види костюмів, в залежності від його складових частин.

     В нашому ательє ви можете пошити будь-який вид костюму, чи то жіночий, а чи дитячий або чоловічий костюм. Звертаємо вашу увагу, що послуги ательє «Панські Примхи» не обмежуються пошиттям костюмів лише ділового стилю, таких як костюм-трійка тощо. Якщо у вас з’явиться потреба пошити театральний костюм, або ж костюм до того чи іншого свята, будемо раді вам допомогти.

За допомогою театрального костюму, наші майстри допоможуть вам перевтілитися в образ вашого персонажа. А якщо ви вирішите пошити святковий костюм в нашому ательє, то будете яскраво виглядати на будь-якому вашому святі.

Цікавить стильний костюм – тренд 2017 року?  Будемо раді створити ваш модний і неповторний образ. Але наші майстри можуть пошити не тільки трендовий костюм, але і будь-який костюм в ретро стилі, за вашим бажанням. Наприклад, в 70-ті роки популярним був так званий поліестеровий костюм, який складається зі схожого на сорочку піджака і штанів з тієї ж тканини, зазвичай білого кольору.

Якщо ви вже знаєте, який саме костюм вам потрібен, прийшов час обирати тканину для пошиття. В цьому вам допоможуть майстри нашої студії-ательє, забезпечуємо супроводження клієнта на склад тканин. Але якщо у вас вже є матеріал для виготовлення костюму, тоді просто приходьте і замовляйте індивідуальне пошиття костюму будь-якого фасону та розміру.

Звертаємо вашу увагу, що послуги ательє «Панські Примхи» не обмежуються лише індивідуальним пошиттям. Ми також займаємось і ремонтом одягу. Можемо перешити костюм на менший розмір, а також і на більший розмір, змінити фасон костюму або виконати ремонт окремих частин костюму: штани, спідниця, піджак, жилетка, сорочка тощо.

Ательє в центрі Києва виконає всі ваші бажання в сфері індивідуального пошиття одягу. Нас можна знайти за адресою: вул. Івана Франка, 7.