shapka_top.jpg

              МОДНІ ХУТРЯНІ ШАПКИ 2017

В цьому сезоні дуже популярними є вироби з хутра. Тому, пошиття хутряної шапки в Києві – це не лише спосіб тепло одягнутися в морозну погоду, але й спосіб ефектно виглядати.

Наше хутряне ательє розповість про модні шапки з хутра і допоможе визначитись, яку Ви можете пошити хутряну шапку, і яка шапка  сезону 2017 потрібна саме вам.

Отже, розглянемо моделі хутряних шапок 2017:

  • вушанка – хіт сезону дев’яностих знову в тренді;
  • англійська шапка – це висока шапка, в даному випадку з хутра, назва походить від стилю шапок гвардійців Великобританії;
  • берети і кепі з хутра – новинка сезону, креатив;
  • помпон – хутряна деталь в’язаних шапок, дані моделі шапок є більш молодіжними;
  • кольорові хутряні шапки – варіант, який підійде не лише до класичного пальто, але й пуховика чи непромокаючої куртки;
  • креативні хутряні шапки – противага класиці, будь-які шапки нестандартної форми, дизайнерська фантазія;
  • комбіновані шапки – поєднання хутра з іншими матеріалами: шкіра, замша, вовна, трикотаж тощо.

Пошиття шапок з хутра є однією з послуг ательє «Панські Примхи». А завдяки наявності на вітрині студії-ательє різних видів хутра, нас ще називають – ательє хутра. Отже, можемо представити вашій увазі такі види хутра: норка, хутро єнота, хутро бобра, лисяче хутро (руда лисиця, біла лисиця, коричнева лисиця, gold fox, чорнобурка), хутро песця, хутро лами, хутро яку, хутро кози, а також каракуль і хутро куниці.

Наш основний напрям роботи – пошиття виробів зі шкіри та хутра. Тому, наш хутряний салон спеціалізується по всіх видах хутряних виробів. Майстри нашого ательє хутра (Київ), можуть пошити не тільки шапку з хутра, а й шубу, хутряну жилетку, хутряне пальто і інші чудові, елегантні, ефектні речі які Вам пасуватимуть.

Крім того, в ательє «Панські Примхи» ми не лише шиємо , а ще й надаємо  такі види послуг, як реставрація хутряних виробів, а також зміна фасону шуб, жилеток, шапок, зміна моделі, обробка та підготовка хутряних речей до наступного сезону. Тому, якщо ви не хочете розлучатися з улюбленою хутряною шапкою, ми можемо оновити її зовнішній вигляд і перешити стару модель шапки в стилі сезону 2017.