shapka_top.jpg

ВИГОТОВЛЕННЯ ОДЯГУ З ДОРОГОГО ХУТРА

Найкращий варіант верхнього одягу в зимову пору року - вироби з натурального хутра. В залежності від виду тварин, вартість на хутро буває дуже різноманітною. Ви можете в нашому ательє, що в серці Києва, обрати, замовити і купити дороге та якісне хутро на ваш смак: хутро соболя, хутро шиншили або ж так само якісне і цінне  хутро норки чи песця.

Не просто дороге, а найдорожче хутро для пошиття шуби – це хутро баргузинського соболя, який мешкає переважно в прибайкальських лісах. Взагалі, існує дуже багато різновидів цієї тваринки, але найцінніший соболь - саме баргузинський. Його хутро виділяється серед інших за текстурою і більш темне за кольором, а як правило, чим темніше хутро, тим вища його вартість. Баргузинський соболь має темно-шоколадне забарвлення, з деякою сивиною і блакитним підпушком. Цікавий факт: хутро цієї тваринки називають ще «м’яким золотом» і ця назва пов’язана не лише зі значною вартістю, але й з самими якостями хутра. Баргузинський соболь, це не просто якісне хутро, це найякісніше хутро, завдяки своїй чудовій ніжності, густоті та блиску.

Якщо ви мрієте про соболину шубу, ви можете замовити індивідуальне пошиття. А оскільки хутро соболя дороге і розкішне, то хочеться й відповідного кінцевого результату роботи. Пошити якісно в Києві - це наше кредо. Ми для вас можемо зшити з соболиного хутра не лише шубу, але й пошити тепле якісне і гарне хутряне пальто чи теплу хутряну шапку. Також ми швидко зшиємо класичне пальто з хутряним коміром, або ж хутряні манжети в пальто, а ще зможемо пошити модні накладні хутряні кишені в пальто.

Хутро шиншили відноситься до одних з найдорожчих видів хутра. З нього можна пошити шубу чи інший хутряний виріб, в якому ви будете комфортно почуватися навіть в найлютіші морози. Адже тваринка має надзвичайно густу шерсть і її хутро є найтеплішим у світі. Це пояснюється тим, що на відміну від інших хутряних звірів, у яких з однієї волосяної цибулини виростає всього одна волосина, у шиншили їх кількість сягає аж 60-80. Висока якість хутра зумовлює його значну вартість, яка ось уже кілька десятиліть тримається на одному рівні.

Неможливо обійти увагою хутро норки, вироби з якого дуже добре носяться. Моду на норковий одяг ввели голівудські зірки ще у тридцяті роки двадцятого століття, але й досі хутро норки залишається найпопулярнішим.

В студії індивідуального дизайну одягу «Панські Примхи» можна замовити будь-який з дорогих видів хутра і не тільки. Деякі види представлені на вітрині нашого ательє, зокрема в наявності: хутро норки, хутро чорнобурки, хутро песця, хутро стриженого бобра, а також каракуль, куниця, лисиця, єнот, як, лама та козяче хутро. Саме тому нас ще називають ательє хутра.

Також, якщо у вас є дорогі види хутра і ви хочете пошити шубу, жилетку чи інший хутряний виріб зі свого матеріалу, радимо довірити таку серйозну справу тільки найкращим майстрам. Для цього слід завітати в сучасне хутряне ательє в Києві «Панські Примхи», де працюють досвідчені майстри з понад десятирічним досвідом у сфері пошиття хутряного одягу.