shapka_top.jpg

МОДНІ ЖІНОЧІ ШУБИ 2017

Найрозкішнішим елементом жіночого зимового гардеробу вважається шубка з того чи іншого виду хутра, в залежності від моди. В студії індивідуального дизайну одягу “Панські Примхи” завжди раді створити для вас цю бездоганну і модну розкіш.

Зимовий стиль 2017 має свої особливості і ми можемо пошити шубу, враховуючи модні тенденції сезону. Слід звернути увагу, що стиль шуби 2017 визначається за декількома характеристиками: вид хутра, довжина і колір хутряного виробу, фасон.

Хутро норки – на першому плані, але широкої популярності набувають також овчина, каракуль і навіть еко-хутро. Але в ательє “Панські Примхи” більш широкий вибір, в нас представлені зразки таких видів хутра: песець, чорнобурка, бобер, каракуль, куниця, лисиця, єнот, як, лама, кізочка, норка. Тому, за вашим бажанням, ми можемо пошити шубу з будь-якого хутра на ваш смак або ви можете замовити інше хутро, яке вам потрібне.

Модна довжина жіночої шуби 2017 – до середини стегна, але також популярні короткі кожушки і подовжені шубки без рукавів. Актуальними в цьому сезоні залишаються хутряні жилети, також популярні шуби – кейпи.

Колірна гамма шуб 2017 вражає своєю багатогранністю: модними вважаються шубки різних відтінків з фарбованого хутра, але і хутро натуральних кольорів не втрачає своїх лідируючих позицій, окремою тенденцією слід відзначити біле хутро. Тому, щодо кольору хутряного виробу – все в ваших руках, ми пошиємо якісну шубку на ваш смак.

В студії індивідуального дизайну одягу “Панські Примхи” можна не лише пошити модну жіночу шубу 2017, але й оновити стару. В такому разі, вибір залишається тільки за вами:

  • якісно пошити шубу в стилі «Зима 2017»;
  • якісно перешити стару шубу під стиль «Зима 2017».