shapka_top.jpg

                               СУКНЯ НА ВИПУСКНИЙ

   Сукня посідає особливе місце у житті кожної дівчини. Цей вид жіночого одягу є невід’ємною частиною гардеробу, адже будь-яка сукня підкреслює жіночу привабливість. Іншими словами, сукня – еталон жіночності.

   Випускна сукня – це одна з найбажаніших суконь кожної дівчини. Всі з нетерпінням чекають на випускний бал і готуються до нього заздалегідь. Першим, з чого слід починати у підготовці до випускного свята – це замовити індивідуальне пошиття випускної сукні. Зробити замовлення послуги ательє з пошиття випускної сукні або пошиття костюму, бажано за кілька місяців до свята. Адже в пік сезону випускних вечорів, в ательє наявна значна кількість замовлень на пошиття випускних суконь. Тому, щоб встигнути пошити вечірню сукню до настання довгоочікуваної вечірки, слід звернутися в ательє за 3-4 місяці.

   Де в Києві можна пошити сукню або пошити чоловічий костюм на випускний? Існує багато ательє, що здійснюють пошиття сукні на замовлення (Київ). Але випускна сукня, яка призначена для єдиного і особливого вечора – випускного балу, повинна й виглядати бездоганно. Тому, замовляти таку сукню варто у найкращих майстрів Києва. Якісно пошити сукню на випускний, можна в центрі Києва за адресою: вул. Івана Франка, 7. За вашим бажання ми можемо пошити сукню або костюм в ретро стилі мода 40-х, 50-х, 60-х та будь-якому іншому стилі. Адже в нашому ательє працюють тільки досвідчені спеціалісти.

     Та щоб сукня виглядала ідеально, недостатньо якісно пошити її, потрібно ще й пошити з якісної тканини. І тоді ми ставимо перед собою питання, де купити якісну тканину в Києві? Дорогі тканини високої якості в звичайних магазинах не продаються. Їх можна знайти лише на клубних складах закритого типу, з якими співпрацюють дизайнери. При бажанні, ми можемо забезпечити супроводження клієнта для вибору тканини. Ми співпрацюємо зі складом тканин, де представлений широкий асортимент якісних і цінних тканин різноманітних брендів.

   Не гайте часу, звертайтесь в наше ательє, щоб вибрати тканину та пошити випускну сукню або пошити чоловічий костюм і ви будете бездоганно виглядати на своїй випускній вечірці.