shapka_top.jpg

ПОШИТТЯ ШУБИ З ХУТРА ВОВКА В КИЄВІ

 
В студії-ательє «Панські Примхи», що у центрі столиці, можна пошити шубу з будь-якого хутра за вашим бажанням. На вітрині нашого ательє ви побачите зразки хутра деяких видів тварин, зокрема: хутро норки, хутро лисиці (руда лисиця, біла лисиця, коричнева лисиця, gold fox, чорнобурка), хутро песця, хутро бобра, козяче хутро, хутро лами, хутро яку, хутро єнота, а також каракуль і хутро куниці.

Якщо у вас виникне бажання пошити шубу з вовка в Києві, тоді вам треба завітати в наше ательє хутра, а ми розповімо про переваги виробів з вовчого хутра.

Сьогодні даний вид хутра використовується для пошиття шуб як чоловічих, так і жіночих. Хоча раніше, хутро вовка було присутнє лише в чоловічому гардеробі. Хутряні вироби з вовка цінувалися тими, хто багато часу проводив на відкритому повітрі в зимовий сезон, наприклад, рибалки і мисливці. Це пов’язано з тим, що вовче хутро за особливостями своєї структури є дуже теплим. Воно має два шари: щільне і довге підшерстя, яке зберігає тепло, а також верхні остьові волоски, що захищають від промокання.

Ще однією важливою перевагою виробів з хутра вовка є те, що вони довготривалі в експлуатації. Не менш важлива й бюджетна сторона, адже шуба з вовка буде доступною для тих, хто не може собі дозволити пошиття шуби, пошиття хутряного пальто, пошиття хутряної жилетки чи пошиття хутряної шапки в Києві з більш дорогого хутра.

Шкурки вовка мають різне забарвлення в залежності від віку тварини, місця проживання, а також пори року. Найбільш цінне хутро вовка має майже білий колір, таким кольором володіє полярний вовк.

Модні та стильні моделі з вовчого хутра – це короткі шуби (кожушки). А ось довга шуба з вовчого хутра не зовсім актуальна, оскільки саме по собі хутро є щільним та об’ємним, то така шуба виглядатиме досить громіздко. Зразок такої шуби можна побачити на вітрині нашого ательє хутра. Але якщо вас цікавить більш легкий силует, ми можемо якісно пошити довгу шубу з вовка, скомбінувавши смужки хутра зі шкірою.