shapka_top.jpg

ПОШИТТЯ КУРТОК ЗІ ШКІРИ ТА ХУТРА

ПОШИТТЯ КУРТОК ЗІ ШКІРИ ТА ХУТРАОсновним напрямком роботи студії індивідуального дизайну одягу «Панські Примхи» є виготовлення одягу зі шкіри та хутра. Наші майстри можуть пошити шкіряний одяг, хутряні вироби, а також найрізноманітніші види одягу в поєднанні шкіри та хутра.

Серед модних тенденцій верхнього весняного одягу 2017, знаходять місце і шкіряні куртки, зокрема довговічний тренд - чорна класична шкіряна косуха. А ось справді новим трендом сезону стануть шкіряні подовжені бомбери в стилі унісекс.

Хутро теж не залишили поза увагою, цей зимовий тренд буде популярним й навесні. Здебільшого хутро у весняному верхньому одязі використовують в якості додаткового елементу. Але деякі дизайнери на цьому не зупинились і пропонують повністю хутряні весняні куртки.

Бажаєте пошити весняну куртку зі шкіри та хутра? Тоді, ви на правильному шляху. В нашому ательє можна замовити не лише індивідуальне пошиття, але й матеріали для виготовлення куртки. Шкіра та хутро завжди задіяні в нашій роботі, недаремно нас ще називають хутряне ательє або ательє з пошиття шкіряних виробів.

Колекція хутра нашої студії-ательє налічує такі види: хутро норки, хутро соболя, хутро песця, хутро лисиці, хутро бобра, хутро єнота, хутро кози, хутро яка, а також лама, шиншила, кролик рекс. Ви можете замовити шкіру для пошиття куртки і обрати хутро з наявних видів в нашому ательє або, за необхідністю, замовити хутро інших тварин. Наступним нашим етапом буде пошиття шкіряних курток з хутряним оздобленням. Ми виготовимо для вас парку відповідного до вашої фігури розміру, а також будь-якого фасону та кольору, згідно ваших уподобань.

Звертаємо вашу увагу, що послуги ательє «Панські Примхи» не обмежені лише пошиттям. У нас ви можете замовити також ремонт або перешиття хутряної куртки.

Якщо вас зацікавила будь-яка з перелічених послуг, чекаємо на вас в ательє шкіри та хутра, що в центрі Києва.